top of page

НОВИНИ СЕРПНЯ ВІД «КОЖНОЇ ТВАРИНИ»


Презентація веган-пайків у ДОТ та підготовка до останнього Веган Вікенду у 2024 🤍


Новини серпня від «Кожної Тварини»:



ОБГОВОРИЛИ З МОУ ВЕГАН-ПАЙКИ


27 серпня ГО «Кожна Тварина» взяла участь у зустрічі щодо впровадження нового меню сухпайків для військових — веганського, пісного, кошерного та халяльного.


На обговоренні були представники Міністерства оборони України, ДП «Державний оператор тилу» @dotuagov, представники релігійних організацій та громад, організація UAnimals @uanimals.official і виробники сухпайків.


«Кожна Тварина» передала напрацьовані рослинні пайки «Державному операторові тилу» та релігійним організаціям.


Ми дуже вдячні за можливість долучитися та представити аргументи на користь запровадження веган-пайків.


З початку повномасштабної війни ми підтримуємо військових, які не вживають продукти тваринного походження. Минулого року наша команда разом з партнерами розробила 18 страв в реторті і укомплектувала в 7 добових польових наборів.


Сподіваємося, що завдяки співпраці з нашими колегами, представниками різних організацій та структур нам вдасться досягти позитивного результату.


Замовляйте веган-пайки, заповнивши форму за посиланням. Також там ви можете підтримати нашу роботу донатом.



ВЕГАН-ПАЙКИ


Відправили 38 веган-пайків нашим захисникам і захисницям. Якщо ви потребуєте рослинний пайок під час служби — заповніть форму за посиланням.



ВЕГАН ВІКЕНД


Завершили підготовку до 9-го Веган Вікенду, який відбудеться вже цими вихідними на Кирилівській, 41. Квитки-донати доступні за лінком.



«ВЕГАН-ЕКСПРЕС»


У серпні курс «Веган-експрес» пройшло 100 нових учасників та учасниць.Реєструйтесь за курс за посиланням.



YOUTUBE І TIKTOK


Випустили 3 нових відео на Youtube-каналі «Кожної Тварини» та 18 роликів у TikTok. Посилання шукайте в шапці профілю. Підписуйтесь на наші соцмережі, щоб не пропустити новинки!



БЛОГ


Підготували 4 статті для блогу «Веган-експрес»: ділилися простими рецептами, розвінчували міфи про рослинне м’ясо, розповідали історії одужання на веганстві та наголошували на етичному ставленні до тварин. Читайте більше за посиланням.



ЗГАДКИ В МЕДІА


Отримали 62 згадки в медіа, включаючи коментар від очільниці КТ Тамари Х’юман для каналу «МИ УКРАЇНА +».



 


Кожен ваш внесок допомагає нам продовжувати постачати веган-пайки військовим! І ми будемо робити це стільки, скільки буде потрібно. Підтримати нас можна за посиланням.


Дякуємо за вашу підтримку!

7 переглядів
bottom of page