top of page

НОВИНИ ЛИПНЯ ВІД «КОЖНОЇ ТВАРИНИ»


ВЕГАН-ПАЙКИ



Цього місяця ми надіслали 71 веган-пайок нашим захисникам і захисницям.


Також почали роботу над кампанією з привернення уваги до проблеми відсутності рослинного харчування у війську. Деталі розповімо згодом.


Підтримати проєкт з веган-пайків можна донатом ось тут. Якщо ви на службі й потребуєте рослинний пайок — заповніть форму за посиланням.



БЛОГ


Підготували для вас 4 нові статті: «Веганство та релігія», «Як технології звільняють тварин», «Емпатія та інтелект свиней», «Ідеї страв на природі». Усі матеріали можна знайти за посиланням.



«ВЕГАН-ЕКСПРЕС»


У липні на курс зареєструвалося 97 людей.

Аби дізнатися більше про веганство: їжу, побут, одяг та розваги — проходьте наш безплатний курс, реєстрація тут.



YOUTUBE-КАНАЛ


Опублікували три нових відео: два переклади Еда Вінтерса та підсумки вже 8-го Веган Вікенду. А ще запустили спонсорство. Тепер за фіксовану суму на місяць ви зможете отримати додаткові бонуси від нас: лекції, відео, матеріали, мерч, а також можливість пропонувати теми для відео. Всі деталі на Youtube-каналі «Кожна Тварина».



СОЦМЕРЕЖІ


Створили 13 відео у TikTok та 37 дописів в Instagram. Познайомили вас із тваринами нашого офісу, розвінчали міфи про веганство та поділилися новинами зі світу рослинних альтернатив.



ВЕГАН ВІКЕНД


Вже працюємо над дев’ятим Веган Вікендом, що відбудеться вже 7-8 вересня. Лекції, фудкорт, веган-маркет, стендап, активності та аукціон. Чекайте на анонс незабаром!


 

Кожен ваш донат «Кожній Тварині» допомагає покрити витрати на веган-пайки для наших військових. Підтримати нас можна за посиланням.

Щиро дякуємо за вашу підтримку! 🖤




16 переглядів
bottom of page